Press enter to see results or esc to cancel.

Sheet Masks

Har du hört om det förr? Om inte är det verkligen dags! De så kallade Sheet Masks blev snabbt populära under 2016 och kommer ursprungligen från Korea. Istället för de ansiktsmasker som du applicerar med dina händer och fingrar så är dessa i fiberdukar (sheets) indränkta i de vårdande ämnena. Precis som med vanliga ansiktsmasker finns det olika ingredienser för olika syften. Det är lite mindre kladd och går lite snabbare än vanliga ansiktsmasker och det finns de som rekommenderar att du använder en sheet mask per dag i en vecka för riktigt fina resultat. Förutom sheet mask som täcker hela ansiktet finns det även specialanpassade sheet masks för till exempel området runt ögonen, eller bara hakan eller pannan.
Med sitt ursprung från Korea är designen ofta lekfull och gullig.

Verkningstiden för maskerna varierar men brukar vara 5-20 minuter.

Är man nyfiken och vill prova har eleven ett par härliga mixade pack med 7 olika storsäljare som passar alla hudtyper. Ett spännande och roligt sätt att prova sig fram och kanske hitta en ny favorit?

Se Elevens hela utbud av Sheetmasks!

Eleven har ett stort utbud av Sheet Masks och K-Beauty-masker. Prova några roliga sheet masks eller köp ett färdigt paket med utvalda favoriter.

Web
Analytics